Ønsker du et av de beste glassrekkverkene på markedet skal du velge SG RAILING.

Toppmontert SG Railing
Toppmontert SG Railing

Nyt utsikten

Glassrekkverk på terrassen bidrar til å øke romfølelsen samtidig som du kan nyte den flotte utsikten. Terrassen vil virke større og du får mer lys inn. Våre løsninger er nøye designet for å kombinere design, nytteverdi og ikke minst sikkerhet. Glassrekkverk fra SG Railing er stilfulle, har et solid og moderne design og leveres i vedlikeholdsfritt aluminium.

Høy kvalitet

SG Railing sine glassrekkverk består av herdet laminert sikkerhetsglass, og er festet til stolpene med dype profil-spor med gummipakninger. Glassene produseres lokalt hos Modum Glassindustri AS.

Glassrekkverket kan enten toppmonteres eller frontmonteres. Rekkverksstolpene i aluminium har profiler som glasset tres ned i, og dette sikrer en av markedets beste og mest solide monteringer. På toppen monteres en buet håndløper som gir rekkverket en god og naturlig topp til å hvile seg mot. SG-Toppmontert eller SG-Frontmontert er et av markedets beste og mest solide glassrekkverk.


Farger:Aluminiumsstolpene kan leveres i alle tenkelige farger, men lagerføres i hvit, sort, grå eller natureloksert.


SG-toppmontert glassrekkverk:


SG-Toppmontert glassrekkverk blir levert med fotplater på 110 x 110 mm som blir skrudd fast i underlaget gjennom en stolpeforsterker. Rekkverkstolpen tres så over denne og festes med skjult innfestning. 


SG-Frontmontert glassrekkverk:


Frontmontert glassrekkverk monteres med fester på utsiden av terrassen. Stolpen går 200 mm ned fra terrassegulvet med hakk inn i profilen slik at glasset kommer ca. 50 mm inn over terrassegulvet. SG-Frontmontert kan festes mot de fleste typer underlag som f.eks. tre, betong eller skifer.


Kontakt oss for ett uforpliktende tilbud: