Glass

Alle våre produkter lages på mål, tilpasset ditt prosjekt

Vi leverer det meste innen glass og tilbehør for ute og innebruk. Noen typiske produkter: Hagestuer, glasstak, skyvedører og annet glass til uterom, glassrekkverk, spilerekkverk, glassløsninger for dusj og badstue, glass over kjøkkenbenk og under ovn. osv...

Glass gir et moderne uttrykk og har flere forskjellige bruksområder. Vi skreddersyr løsninger tilpasset dine ønsker og behov, Slik at du får det akkurat som du vil ha det.  

Husk at du kjøper takprodukter som greier kravet til snølast er du bor. I Modum og nabokommuner er dette 4,5 Kn/m2 (450 kg). Det er svært få leverandører som forholder seg til dette, vi gjør det!

Alt leveres måltilpasset ditt prosjekt.
Sjekk oss på pris, det kan lønne seg!Hagestue/skyvedører

Vi leverer komplettehagestuer i aluminium.

Om du ønsker det kan du bygge din egen i tre, og vi leverer tak- og dørfelter tilpasset prosjektet ditt. Vi gir deg om du ønsker det gratis rådgivning for best resultat.

Vi har løsninger for u-isolert og isolerte hagestuer/dørerGlassrekkverk:

Stolperekkverk eller stolpefritt-rekkverk.


Glass og speil på kjøkken

Glass over benkeplaten eller under kjøkkenviften beskytter kjøkkenet for smuss og væsker under matlaging. Dersom du ønsker noe annet enn klart glass, kan du få lakkert glasset i den fargen du måtte ønske ved å levere oss fargekoden.

Det blir også stadig mer populært med speil over kjøkkenbenken. Speil bør ikke monteres over kokesonen, da det kan sprekke ved slag eller vannsøl med høye temperaturer og varme fra komfyr. Det anbefales og kombinere speil og herdet glass.

I tillegg til å være beskyttende og praktisk, ser også glass og speil pent og moderne ut. 


Speil:

Vi leverer måltilpasset speil i de fleste størrelser og fasonger.


Hagestue og rekkverk i aluminium
Hagestue og rekkverk i aluminium