Utvendig solskjerming

Zipscreen - Markiser - Vindusmarkiser - Persienner - Pergola - Markisiolette - Dukskift

Vi selger og monterer solskjermingsprodukter i vårt nærområde Modum, Sigdal, Krødsherad, Eiker, Drammen og Ringerike. Se våre utvendige skjermingsprodukter:

Dukskift på gamle markiser er også noe vi utfører


Zip screen

 Zip-screen er et meget populært utvendig solskjermings-produkt som gir deg som kunde høy grad av pålitelighet i de mest krevende værforhold. Zip screen leveres med perforert duk som lar deg beholde utsyn og dagslys inn, og som samtidig effektivt stopper varme og sol. Kan også leveres med lystette duker.

Markedets beste komponenter sikrer produktet lang levetid. Designet gjør at den passer godt for både private hjem og i kontorbygg.

Kasse og side-skinner er laget av ekstrudert aluminium som er pulverlakkert.

Leveres i størrelse fra 640 - 6000 mm.


  • Markiser

Våre markiser er solide med enkel konstruksjon. Betjenes med el-motor eller manuelt. Vi kan levere med sol,- eller vindsensor, Egner seg godt for private hjem, kaféer og butikker. Vi har ett stort utvalg av markiseduker.

Våre markiser leveres med en rekke av tilvalgene som er å forvente av en moderne markise. Vinkeljustering for lav kvelds-sol, nedsenkbar front- kappe eller støtteben for og nevne noe. Valget er ditt.


Vindusmarkise

Solbeskyttelse som setter ett fint estetiske preg.

Perfekt for private hjem, restauranter og butikker.

Skjermer for sollys og innsyn.

Manuell betjening: sveiv eller snor. - Motor: Somfy

VI har ett stort utvalg av markiseduker.


Persienner

Fasade- persienner er skapt med tanken på å gi deg som bruker, full optisk og termisk komfort. Takket være hellingsregulering for lameller fra 0 til 90 grader, har man mulighet til å kontrollere hvor mye lys som kommer inn i rommet. Senke temperaturen om sommeren og opprettholde den om vinteren. Lys og varme som er kontrollert på den måten vil hjelpe til å skape et godt miljø for arbeid eller hvile.


Dukskift markise

Har du gamle markiser med dårlig duk, eller ønsker du ett nytt utseende på dine markiser? Gi din markise et nytt liv med ny markiseduk.

Vi utfører dukskift. 


Motorisering

Vi bruker noen av verdens største leverandører av motorisering og automatisering av solskjermingsprodukter. De fleste av våre produkter kan motoriseres og styres med bryter, fjernkontroller eller kobles til eksisterende smarthus-løsninger.

App styring og smarthus:

Vi leverer Somfy TaHoma switch, som kan styre både innvendige og utvendige solskjermingsprodukter. I tillegg er det andre funksjoner som kan styres med dette systemet.


Kontakt oss for et uforpliktende tilbud eller befaring, vi ser frem til å høre fra deg.


Klikk på linken under for info, justering av endestopp på screen og markiser med motor: